Dermalogica

Het moment dat je huid verandert, voor altijd! 

 

Als de huid in aanraking komt met Dermalogica gebeurt er iets. De huid wordt gezond en mooi. Dit is het resultaat van een no-nonsens product met eerlijke ingrediënten en zonder loze beloftes. Want 10 jaar jonger? Dat is helaas te mooi om waar te zijn.

 

Het wil niet zeggen dat je geen aanzienlijke verbetering kan verkrijgen met de juiste ingrediënten. Of het nu gaat om voortijdige huidveroudering, acne of een vochtarme huid, met Dermalogica ga je zeker verbetering zien.

 

Het ontstaan

 

Jane Wurwand ging in 1983 als goed opgeleide huidverzorgingsspecialiste vanuit Engeland naar de Verenigde Staten. Hier kwam ze erachter dat de specialisten achter liepen in hun kennis vergeleken met de specialisten in Europa.

 

Daarom begon ze een opleidingsinstituut in Californië, The International Dermal Institute. Het was een school voor gediplomeerde specialisten die hun kennis wilden vergroten.

 

Jane Wurwand stuitte op het probleem dat er geen productlijn bestond die aansloot bij haar visie en volledig was gericht op een gezonde huid in plaats van "beauty". Ze ging haar eigen producten ontwikkelen en zo was in 1986 Dermalogica geboren.

 

Haar visie

 

Ze wilde producten ontwikkelen, die de huid verbeteren en gezond maken, zonder stoffen die de huid irriteren of onzuiverheden veroorzaken. Alleen in de instituten waar Dermalogica opgeleide specialisten werken mag het product worden verkocht.

 

Wat wel?

  • Dermalogica bevat vitamines, peptidenessentiële oliën en heel veel meer mooie ingrediënten, die de huid beschermen, stimuleren en voeden.
  • Dermalogica is geschikt voor alle huidtypes en alle huidcondities.
  • Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.
  • Bij Dermalogica staat educatie en onderzoek voorop.

 

Wat niet?

  • Dermalogica bevat geen ingrediënten, zoals lanoline, minerale oliën, gedenatureerde alcohol, chemische kleurstoffen of parfum, die de beschermlaag van de huid aantasten.
  • De producten van Dermalogica worden nooit op dieren getest.